اصلاح تغذیهسبک زندگی

آداب غذا خوردن

Eating habits

آداب غذا خوردن

اصل اول و مهمترین اصل تامین سلامت، جویدن کامل غذا می باشد. که هم برای پیشگیری و هم برای درمان بیماری بسیار مهم می باشد.

در ادامه چند آداب میل نمودن غذا و اهمیت آن ذکر شده است.

  1. تا زمانی که گرسنه نشده اید؛ غذا نخورید.
  2. غذا خوردن را با پاره ای از نمک طبیعی شروع نمائید.
  3. لقمه را کوچک کوچک بردارید و آهسته غذا بخورید.
  4. آب بین غذا و پس از آن ننوشید؛ به ویژه آب سرد را ترک کنید.
  5. تا سیر کامل نشده اید؛ دست از غذا خوردن بکشید.
  6. غذا را با پاره ای از نمک طبیعی تمام کنید.

نکته) اگر صفراوی هستید یا در فصل گرما می باشید و یا غذای گرم مزاج دارید؛ می توانید پس از غذا، در صورت تشنگی، آب میل نمائید. در غیر این صورت پس از حدود یک الی دو ساعت پس از صرف غذا آب بنوشید.

تمام این موارد برای این است که بزاق بیشتری تولید شود؛ که موجب جذب غذا به تن می شود.

و این بدین معنی است که اگر غذایی با بزاق آمیخته نشود جذب تن نمی شود.

اگر  این نکات ساده را رعایت کنیم؛ اتفاقات بسیار بزرگی در زندگی می افتد. و موجب پیشگیری از بسیاری از بیماری ها چون: کبد چرب، غلظت خون، دیابت، لکه های پوستی، پیر چشمی و… می شود.

آداب غذا خوردن
آداب غذا خوردن
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا