آشپزیدسته‌بندی نشده

طرز تهیه قاتق بابونه

chamomile qatq

قاتق بابونه

بابونه، زیبای پرخاصیتی که از هنرمندیِ این آفریده‌ی چشم‌نوازِ الهی بسیار گفته‌اند و شنیده‌ایم؛ اما در این‌ پست قصد داریم غذایی محلی را آموزش دهیم که در ترکیب آن، این گنجینه ارزشمند یعنی بابونه بکار رفته است…

قاتق بابونه علاوه بر غذا یک داروخانه قدرتمند می‌باشد، غذایی مقوی و مناسب سرماخوردگی است و نیز بهترین گزینه به منظور پیشگیری از عفونت و درد برای کسانی که دندان کشیده‌اند می‌باشد.

در ادامه با روش پخت این مسکّن پرخاصیت و سالم آشنا می‌شویم.

طرز تهیه قاتق بابونه

طرز تهیه : ابتدا پیاز را کمی تفت داده و به تعداد نفرات آرد گندم به آن اضافه می‌کنیم. ( هر نفر یک قاشق غذاخوری ) سپس می‌گذاریم تا تفت داده شود، سپس زردچوبه ، نمک و بابونه شسته شده را در داخل آرد گندم ریخته و به آن آب اضافه می‌کنیم؛ و روی اجاق گاز می‌گذاریم و به هم می‌زنیم تا گلوله گلوله نشود.

 زمانی‌ که جوش آمد و به غلظت دلخواه رسید ۲ الی ۳ عدد تخم مرغ شکسته و به آن اضافه می‌کنیم ، باید زرده تخم مرغ را از سفیده جدا کرده سفیده را هم زده وبه آن اضافه کنیم.

سپس زرده را اضافه می‌کنیم و پس از اینکه زرده نیم‌بند شد قاتق بابونه آماده است.

طرز تهیه قاتق بابونه ، خواص قاتق بابونه ، آموزش تهیه غذاهای محلی و سنتی
طرز تهیه قاتق بابونه ، خواص قاتق بابونه ، آموزش تهیه غذاهای محلی و سنتی
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا