درمان بیماریهاکرونا

کرونا و حرارت

Corona and heat

کرونا و حرارت

امام محمد باقر (ع) : هر چیزی که آفتاب بر آن بتابد، پاک می شود.

طبق فرموده امام، آفتاب از بین برنده و پاک کننده است؛ به عنوان مثال لاشه مردار در سایه به دلیل حرارت ضعیف متعفن می‌شود اما در فضای باز و زیر آفتاب در صورتی که شکافته شده باشد خشک می‌شود، با این حال سطح زیرین آن لاشه چون سایه دارد و موجب ضعف حرارت می شود متعفن می گردد.

بنابراین وقتی بدن به رطوبت عارضی دچار شود دو موردِ حرارت و برودت زیاد می‌تواند آن را از بین ببرد؛ از آنجایی که سرمای زیاد بدن را سست می‌کند بایستی از حرارت استفاده کنیم.

بهمین دلیل قوه یِ مدبرهِ بدنیه، حرارت را بالا میبرد و بصورت تب آشکار می شود تا بتواند رطوبات عارضی را از بدن با تعریق خارج کند، البته اگر به درمان ریشه ای و رفع سبب اصلی تب نپردازیم تا فرد درمان شود؛ این تب میتواند آسیب جدی به فرد بیمار بزند، چرا که بسیاری از افراد به دلیل ضعف قوا نمی توانند در مقابل تب و افزایش رطوبت ریه تاب بیاورند و این مسئله میتواند موجب مرگ فرد شود.

درمان کرونا

پس مواردی که می توان به فرد مبتلا با هرنوع مزاجی، توصیه کرد عبارتند از:

* زدودن موی همه ی بدن به غیر از سر و صورت و کیسه کشیدن همه ی بدن تا منافذ پوست جهت تخلیه رطوبات توسط عرق باز شود.

* تعریق بدن با استفاده از کرسی، سونای خشک انفرادی، پوشیدن لباس گرم، رفتن داخل کیسه خواب (باید در همه ی این موارد سر بیرون بوده و تنفس خنکی داشت).

البته ورزش بهترین راهکار برای همه ی افراد است ولی کرسی و لباس گرم و مواردی که قبلا ذکر شد برای عموم مردم و افرادی که توان ورزش ندارند و معذوریتی دارند توصیه میشود.

* استفاده از غذاهای لطیف و خونساز مانند انواع آش و سوپ و مغزیجات.

* پرهیز از غذاهای غلیظ و دیرهضم، همانطور که در بالا گفته شد، چراکه حرارتی که در همه ی بدن به آن نیاز داریم را به سمت خود میکشد.

* استفاده از دمنوش های گرم و خشک مانند بابونه، آویشن، نعناء، پونه

* استفاده از قلیان عرق نعناء (عرق نعناء را داخل یک شیشه قلیان نو ریخته و بدون ذغال و توتون از آن استفاده میکنیم).

* بادکش کتف و نواحی ریه ها (به هیچ وجه روی ستون فقرات بادکش قرار ندهید).

* و در مورد تجویز دارو باید توجه داشت که بدون تشخیص طبیب متخصص طب ایرانی اسلامی نمیتوان داروهای ترکیبی یا داروهای مفرد با درجه ی مزاجی بالا مانند سیر یا زنجبیل را تجویز کرد هرچند برخی افراد با انواع آنها جواب گرفته باشند.

چگونگی فراهم کردن شرایط برای سونای انفرادی:

یک بخاری برقی کوچک را زیر صندلی قرار داده و فرد مبتلا روی صندلی نشسته، سپس اطراف فرد را یک نایلون کشیده بگونه ای که خیلی هوا وارد یا خارج از آن فضا نشود و آن نایلون از بخاری حداقل 30سانتیمتر فاصله داشته باشد و دوباره تاکید می شود باید سر فرد از نایلون بیرون باشد.

پیشگیر و درمان کرونا خیراندیش ، درمان کرونا در طب ایرانی اسلامی
پیشگیر و درمان کرونا خیراندیش ، درمان کرونا در طب ایرانی اسلامی

 

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

‫10 نظرها

  1. سلام میخواستم بدونم آیا طب سنتی برای درمان بیماری فاسیولا که به تازگی تو گیلان پیدا شده درمانی داره ، ما با گیلان خیلی فاصله داریم ولی دو نوع سبزی آلوده به این بیماری هستش خالواش و چوچاق ، بیماری انگلی هستش توی اینترنت خوندم خالواش همون پونه هست ما پونه رو تو آش استفاده کردیم ایا آلوده به فاسیولا هست ، ما به صورت آش از این سبزی استفاده کردیم میخواستم بدونم به صورت آش ممکنه تخم انگل فاسیولا رو سبزی بمونه چون حرارت می بینه اون تخم ازبین می ره یا نه ، درضمن اگه درمانی داره بگین چون میگن بافت کبد به صورت وسیع از بین میبره اگه دارو هست اسامی و بگین و طرز مصرف ، ساعات مصرف دارو ها بی نهایت سپاسگزار میشم اگه پاسخ بدین

  2. سلام دوسین اگه تو ظرف پلاستیکی زیر نور مهتابی یا لامپ و چراغ باشه خاصیتش از دست میده و سمی میشه؟

  3. سلام
    برای درمان کرونا میشه از ترکیب دمنوش نعنا و پونه و آویشن استفاده کرد چون یکی از پزشکان طب سنتی به من گفت این دمنوش بدتر خشک میکنه حالا نظر شما چیه ؟ درضمن در کانال فیلمی گذاشته بودین دررابطه با کسی که کرونا گرفته بود اما درمان شده بود مادر اون شخص گفت مدام دمنوشی عفونت میدادم طرز تهیه این دمنوش چیه و روزی چند بار باید استفاده کرد ؟
    واگر دمنوش نعنا پونه و آویشن اگر مفید باشد باید روزی چند بار استفاده کرد

  4. سلام
    برای پیشگیری از کرونا چه نوع دمنوشی استفاده کنیم ؟ لطفا راهنمایی کنید دمنوشی بگین که هم برای پیشگیری از کرونا مفید باشه و هم باعث سایر بیماری ها نباشه مثلا موجب بیماری خطرناک مثل سرطان نباشه من فقط مزاج یکی از اعضای خانواده رو میدونم مزاج ایشون صفراوی یا گرم و خشک هست
    لطفا راهنمایی کنید چون همکارانتان میگویند خودسرانه دمنوشی مصرف نکنید
    یعنی ترکیب نعنا و پونه و آویشن به صورت دمنوش مشکلی ایجاد میکنه ؟ لطفا راهنمایی بفرمائید

    1. سلام
      دمنوش مناسب، دمنوش بابونه هست که آن هم نباید زیاد و بیش از اندازه مصرف شود.
      و اگر بوی دمنوش شما را اذیت میکند بهتر است مصرف نکنید.
      در رابطه با دمنوشهایی که نام بردید مناسب است و منعی ندارد.
      در کل بهتر است دوره مزاج شناسی را بگذارید چرا که پاسخ بسیاری از سوالاتتان را می یابید.

  5. سلام وقت بخیر به دلیل بیماری ربو تحت درمان یکی از اطبا طب سنتی هستم داروهایی تجویز کرده آیا برای پیشگیری از کرونا میتوان از دم نوش های زیر استفاده کرد یا ضرر دارد
    دمنوش های دارچین ، نعنا ، آویشن، پونه ، زنجبیل و لیموترش
    داروی امام کاظم ع ،
    لطفا بگین چه گیاه ها یا عرقیاتی دربخور استفاده شود
    لازم به ذکر است طبیب مزاج صفراوی یا گرم و خشک تشخیص داده
    عذر میخوام سوالات زیاد شد. ممنون میشم اگه جواب بدین

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا