آشپزیدسته‌بندی نشده

طرز تهیه آش خرفه (پرپین)

How to cook porridge soup

طرز تهیه آش خرفه (پرپین)

آش خرفه یا پرپین با مزاجی معتدل برای خون سازی، برای ریه و هورمون تیروئید و کبد مفید می باشد. در ادامه با روش پخت این آش برای 4 الی 5 نفر آشنا می شویم. با ما همراه باشید…

مواد لازم

1 پيمانه برنج،

1 كيلو خرفه خردشده،

2 پيمانه عدس پخته شده،

3 عدد پياز متوسط سرخ شده،

1 پیمانه کشک،

نمك، فلفل، زردچوبه و روغن ارده به ميزان لازم،

1/2 پيمانه بلغور گندم یا جو،

نعاع داغ براى تزيين.

مراحل پخت:

بلغور و برنج را با آب و پياز و كمى زردچوبه و كمى فلفل بذاريد بپزد (له شود). سپس خرفه خرد شده و عدس پخته را به برنج و بلغور پخته شده اضافه كنيد و اجازه دهيد سبزى بپزد.

وقتى آش جا افتاد كشك را اضافه كنيد. بعد از ١٠ دقيقه آش آماده است. اما پيش از اينكه آش را سرو كنيد اجازه دهيد آش درون قابلمه بماند و مقدارى جا بيفتد. آش را درون ظرف ريخته با نعناع و پياز داغ تزيين كرده نوش جان بفرمایید.

طرز تهیه آش پرپین ، خواص آش خرفه ، فواید آش خرفه ، آشپزی در طب سنتی
طرز تهیه آش پرپین ، خواص آش خرفه ، فواید آش خرفه ، آشپزی در طب سنتی
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا