بیماری‌های فصلی، حساسیت‌ها و اعتیادحلق، بینی، مجاری تنفسی و ریهدرمان بیماریها

پیشگیری و درمان آنفولانزا

Treatment of flu disease

آنفولانزا و علت بروز

زمینه اصلی بروز آنفولانزا بیشتر در افراد بلغمی (افراد دارای سطح بلغم بالا) می باشد. همچنین افرادی که زمینه انباشت بلغم ناطبیعی دارند بسیار مستعد این بیماری هستند.

در فصل زمستان و یا در زمان ورود به سرمای زمستان جذب بلغم افزایش می یابد، که ابتدا ریه و سپس اندام های دیگر را درگیر می کند.

معمولا در افراد مسن و افرادی که بلغم انباشته ی تبدیل به سودا شده دارند، این سودا در سر این افراد، مانع دفع به شکل آبریزش بینی، ذکام و … می شود. و چون این نزله ی بلغم زائدِ عفونی، از بدن دفع نشده و دائم، انباشته می شود؛ باعث بروز سنگینی سر و سر درد می شود.

گفته شد که ابتدا ریه درگیر می شود. چرا که ریه دارای دو مزاج، یعنی یک مزاج سرد در تابستان و یک مزاج گرم در زمستان، مانند طبع زمین می باشد. حال وقتی تغییرات هوا از تابستان به زمستان سریع باشد و بدن نتواند به صورت طبیعی سازگار شود، باعث حبس بلغم در ریه می شود. پس با افزایش و انباشت سطح بلغم عفونی در ریه باعث کاهش توان تنفس و کاهش انبساط و انقباض ریه می شود و همچنین در سر موجب سردرد می شود. و چون بدن با این فرایند به دنبال مقابله است موجب بروز تب می گردد و اگر توان مقابله با خود تب را نداشته باشد، به مرور تب سراسر بدن بیمار را فرا می گیرد، توانایی های بدن را کاسته و به سمت مرگ پیش می رود.

حال در این اوضاع واکسن دیگر مناسب نیست چرا که با واکسن ایمنی بدن کاهش یافته و بیشتر بدن را به سمت مرگ پیش می برد.

همچنین محیط سرد، مصرف غذاهای سرد، استفاده بیشتر از آنتی بیوتیک موجب تشدید این بیماری می شود.

پیشگیری از آنفولانزا

بایستی دوز سرما را طوری با تن سازگار کرده که در تنفس، سرمای نسبی، تنفس شود ولی بدن گرم باشد. که در گذشته از سیستم کرسی استفاده می شده است؛ که در حالی که هوای نسبی سرد را تنفس می کرده اند، بدن خود را نیز گرم داشته اند.

به هر حال دمای محیط خانه نباید از 22 الی 25 درجه سانتی گراد بیشتر شود.

و تمامی مراحل درمان برای پیشگیری نیز مفید است.

پیشگیری و درمان آنفولانزا ، پیشگیری و درمان آنفولانزا
پیشگیری و درمان آنفولانزا ، پیشگیری و درمان آنفولانزا

درمان آنفولانزا

برای درمان بایستی بلغم عفونی ( بلغم ناطبیعی، بلغم سودا شده ی عفونی) را از بدن خارج نمائیم.

برای خروج این بلغم از سر بایستی داروهای بازکننده های سینوس های سر را مصرف کنیم. تا موجب نزله و ترشحِ سر شود.

مثل بخور اکالیپتوس، بخور نعنا، و تمامی محصولات برآمده از سیاه دانه را با چکاندن در بینی که موجب انبساط و ترشح می شود و نیز باعث کاهش میزان سردرد نیز هست.

حال برای خروج عفونت از اعماق سر و کاهش سردرد باید عطسه آورها را مصرف کنیم. یکی از عطسه آورهای مفید پودر تنباکو با سیاه دانه می باشد. 5 واحد پودر تنباکو با 2 واحد پودر سیاه دانه عطسه آور مفیدی می باشد.

در مرحله بعد بایستی برای ریه افزایش توان تنفس را پدید آوریم یعنی باید ریه را تخلیه کنیم تا هواگیری آن بهبود یابد. برای اینکار بایستی خوراکی های نرم کننده سینه، گرم کننده معده و خلط آور مصرف شوند. مانند: پیاز و عسل، شلغم پخته و عسل، کباب لیمو (مانند کباب گوجه فرنگی، همراه با پوست و هسته آن و با اضافه شدن عسل میل شود.) مصرف آش شلغم، سوپ های گرم  مانند سوپ گندم با عرق یونجه و محتوی سبزیجان گرمی اعم از شنبلیله، نعنا، آویشن، مرزه، تلخون، پونه و… باشد. حال در کنار اینها مصلحاتی مانند خانواده لیموها مصرف شود تا بازکننده مجاری روده ها و یبوست نیز باشد.

بعد از این مرحله حجامت گرم (بادکش) کتف و ریه، هر کدام 14 مرحله، نقش بسیار مهمی در درمان دارد. که در تمام موارد فوق تاثیر گذار است.

درمان موثر دیگر، ماساژ می باشد، ماساژ انتهای دست به طرف بازو و ماساژ پنجه پا به طرف ساق و ران، که علاوه بر درمان در پیشگیری نیز مفید است.

مرحله دیگر درمان باز کنندگی منافذ بدن می باشد؛ بدین صورت که پس از مصرف سوپ های گرم، حمام دوش گرم بگیرد تا باعث تعریق شدید شود.

راه های دیگر درمان آنفولانزا استفاده از داروهای قی آور، رژیم سیب، آب سیب، جوشانده ها و بخورهای دیگری هست که در کلیپ زیر از لسان حکیم حسین خیراندیش بحث می گردد. که این مطلب نیز برگرفته از سخنان ایشان می باشد.

به امید شفای تمامی بیماران

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا