مفردات داروئیمیوه‌ها و صیفی‌جات

خواص و مضرات پیاز

Properties of onions

خواص و مضرات پیاز

پیاز که در منابع طب سنتی به نام بَصَل نیز معرفی می‌شود دارای خواص و مضراتی است که در ادامه به بخشی از آنها پرداخته می‌شود:

* بهترین نوع پیاز، سفید و بزرگ و آبدار آن است.

* طبیعت مجموع آن در آخر سوم، گرم و در اولِ سوم، خشک است و دارای رطوبت فضیل می‌باشد.

* مفتح سده است و موجب تقویت اشتها و نیروی جنسی می‌شود. (مخصوصا اگر با گوشت چرب پخته شود.)

* خوردن پیاز (مخصوصا در سفر) مشکلات ناشی از آلودگی و اختلاف آب ها را از بین می‌برد.

* پباز خام با نان و نیز پیاز کاملا پخته شده غذائیت زیادی دارد و شکم را نیز نرم می‌کند.

* گفته شده زیاده روی در مصرف آن سبب فراموشی و تولید کرم در دستگاه گوارش می‌شود.

* پیاز (مخصوصا تازه آن) در گرم مزاجان موجب سردرد می‌شود.

* مصلح پیاز، شستن آن با آب و نمک و خوردن آن با سرکه است، همچنین مصرف آب انار پس از آن موجب اصلاح ضررش می‌شود.

* باقلا، مغز گردو و نان سوخته، بدبویی دهان ناشی از مصرف پیاز را از بین می‌برند.

و دیگر خواصی که در مقالات درمانی بدانها اشاره خواهد شد…

برگرفته شده از کتاب مروری بر کلیات طب سنتی.

خواص پیاز در طب سنتی ، عوارض پیاز ، خواص پیاز برای کلیه ، خواص جوشانده پیاز ، خواص پیاز برای مردان و زنان
خواص پیاز در طب سنتی ، عوارض پیاز ، خواص پیاز برای کلیه ، خواص جوشانده پیاز ، خواص پیاز برای مردان و زنان

 

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا