گرمی ها با افزایش غذاهای گرم مزاج اتفاق می افتد.
انواع گرمی ها عبارتند از گرمی خوارکی، گرمی بوبایی، گرمی دیداری، گرمی شنیداری و گرمی انس و روان
خوراکی های گرم:
خوارکی های گرم مزاج عبارتند از همه ی شیرینی ها، تلخی ها، شوری ها که همه گرم می باشند و فقط یک تلخ سرد است و آن کافور می باشد.
گوشت گاو و گوساله سرد است و نباید خورد همچنین گوشت مرغ جاری که در بازار موجود است سردی دارد و لی گوشت مرغ محلی گرم است.
و در کل باید غذاهای گرم مزاج بر سر سفره غذا باشند. حتی آنهایی که دیابت دارند می توانند از شیرینی های سالم استفاده کنند چرا که 90 درصد دیابت زنان از نوع دیابت سرد می باشد چرا که هوس خوردن شیرینی جات را دارند.
مجموع ترشیجات، گز مزه ها و بی مزه ها سرد هستند.
گرمی های بویایی:
از عطریات، عطر گل محمدی، عطر گل یاس و عطر مشک از نوع گرم هستند و تقریبا همه ادکلن ها سرد هستند.
برای استفاده بهتر از عطر گل محمدی باید در حالت خواب استشمام شود. چون در حالت خواب مزاج سرد و سر سردتر می شود و گرما با سرعت بیشتر و بهتر جذب تن و روان می شود.
گرمی روان:
انتخاب دوستان مثبت اندیش و ترد افراد منفی باف، همچنین رفتارهای صمیمانه، متواضعانه، بدون تکبر و خودنمایی گرم و گرمی بخش جسم و روان می باشند.
گرمی شنیداری:
انتخاب موسیقی های گرم و مثبت همچون موسیقی هایی که از شعرهای مولایی، مولانا، حافظ و … الهام گرفته و در کل شعرهای گرم و هدف دار باشد. موسیقی های ایرانی، هندی ، ترکی و به صورت جمعی موسیقی های شرقی کلا موسیقی های گرم هستند ولی موسیقی های غربی (جاز) گرم اول و سرد آخر هستند و مناسب نیستند. و متاسفانه 80 درصد موسیقی های حاضر افسردگی آور و دق دهنده ی انسان ها هستند.