اصلاح تغذیهسبک زندگی

بایدها و نبایدهای تغذیه در فصل پاییز

Nutrition recommendations in the fall

توصیه های غذایی در فصل پاییز

در فصل پاییز بایستی خوارکی ها و نوشیدنی‌های مایل به گرمی و تری میل کرد، مانند : 

۱. گوشت گوسفند،

۲. مویز، کشمش،

۳. سیب، گلابی، زردک، شلغم، زیتون، رطب(در حد کم)، عسل، شربت عسل،

۴. مغز خشکبار خصوصاً بادام درختی( یا شیر بادام که بسیار مناسب این فصل است).

پرهیزات غذایی فصل پاییز

در فصل پاییز باید از مصرف مواد خشکی‌ بخش پرهیز کرد مانند:

۱. ادویه‌های تند و تیز

۲. ترشی‌ها

۳. سرخ کردنی‌ها

۴. بادمجان

۵. عدس

۶. قارچ

۷. پنیر، ماست ترش، دوغ

۸. سس‌ها

۹. غذاهای مانده و گوشت نمک سود

۱۰. چای پررنگ

۱۱. یخ

۱۲. شوری زیاد

۱۳. چیپس

۱۴. پفک وامثال آنها

و….. 

توصیه های غذایی در فصل پاییز
توصیه های غذایی در فصل پاییز
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

‫6 نظرها

  1. با سلام . ببخشید سرکه انگبین و سرکه شیره برا سودایی ها خوبه ؟
    اگر هست لطفا میزان مصرفش رو بفرمایید و اینکه همیشه باید مصرفشون کرد یا فصل و روزهای بخصوصی ؟
    همچنین انار و رب انار چی ؟ خوبه برا سودایی ها در این فصل ؟
    من سودا زیاد دارم و میدونم خونم غلیظه . برای رقت و تمیزی خون چی مصرف کنم خوبه ؟

    1. سلام
      در صورتی که خونتان گرم باشد میتوانید استفاده کنید.
      در رابطه با میزان مصرف نیز بسته به مزاج و ذائقه هر فرد متفاوت هست. مثلا هر روز قبل از ناهار یک لیوان شربت آن را بسته به ذائقه مصرف کنید.
      رب انار نیز در صورتی که مزاج گرم باشد می توانید استفاده کنید.

  2. سلام . این بار دومه سوال میکنم جواب نمیدید . اینکه غیر از سایت راهی هست از فروشگاهتون خرید کنیم ؟ تلفن نداره این فروشگاه تلفنی سفارش بدیم ؟

  3. سلام علیکم، مادر من ۴۵ سال سن دارد و یائسه هست (رحم خود را به علت کیست برداشته)، بلغمی است، فشارخونی است، چربی و قندی خون دارد، عمل قلب و زانو و چندبار عمل کیست کرده. با توجه به این شرایط بهترین تغذیه برای ایشان چیست؟؟ ممنون می‌شوم اگر پاسخ بدهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا