اصلاح تغذیهسبک زندگی

عوارض زياده روی در نوشیدن آب

drinking water

عوارض زياده روی در نوشیدن آب

عوارض زياد آب خوردن چند قِسم است:

* در ابتدا موجب ضعف حرارت غریزی در همه اندامها خصوصا اعضای رئیسه همچون قلب، مغز و کبد شده و همچنین قوای چهارگانه یعنی جاذبه، ماسکه، هاضمه و دافعه را نیز ضعیف می کند که به دنبال آن در اعضایی که ابزار حرکت و فعل ما هستند همچون دست و پا، ضعف در حرکت و رعشه یا پارکینسون پدید می آورد.

* دوم آنكه قوت مميزه کبد را ضعيف کرده و کبد تفاوتی بین آب وارد شده با خونی که در او هست قائل نمی شود که این امر موجب شده آب زياد با خون به سایر اعضاء رفته و استسقاى لحمى یا اِدِم گوده گذار پدید آورد، يا آن آب با دفع طبيعت به ميان صفاق و مراق مى‏افتد، يعنى پرده‏اى‏ كه درون بدن و اطرف محتویات شكم و پرده بالاى آن تا روى پوست شكم کشیده شده و استسقاى زقى که صدای مَشک آب می دهد پيدا ‏شود؛ يا موجب ضعيفی قوت ممیزه کلیه شده و سلس البول(ادرار قطره ای)‏ برزو پیدا می کند و پيدا شدن اينها همه به سبب ضعف کلیه‏ بروز می یابد.

* سوم آنكه پيش از زمان که باید، غذا را به عروق برده و عوارضی متعددی پدید می آورد.

در این رابطه بخوانید : اصول ضروری در نوشیدن آب

عوارض زياد آب خوردن ، عوارض زياده روی در نوشیدن آب
عوارض زياد آب خوردن ، عوارض زياده روی در نوشیدن آب
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

یک نظر

  1. سلام مطلب فوق العاده ی داری خیلی دوستش داشتم نمیدونم چطور از شما قد دانی کنم فقط به دوستام توصیه میکنم از سایتتون دیدن کنند این شعر هم هدیه به شما من از میان واژه‌های زلال « دوستی » را برگزیده‌ام ، آن‌جا که برف‌های تنهایی آب می‌شوند در صدای تابستانی یک دوست . . .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا