

خواص گل گاوزبان
طبیعت گل گاوزبان ، گرم و تر می باشد؛ و گرمی آن به اعتدال نزدیک است.
خشک آن رطوبت کمتری دارد و گل آن لطیف ترین جزء گیاه است.
شادی آور، مقوی، و برای تقویت حواس پنچگانه مفید است.
برای رفع ترس، اضطراب، تپش قلب و رفع غم مفید است.
تقویت کننده ی اعصاب و روان می باشد و در درمان اختلال حواس کاربرد فراوانی دارد.
شکم را نرم و کیسه صفرا را باز می کند.
اخلاط سوخته سوداوی را از معده خارج می کند.
در تنظیم اختلالات اداری و تعریق موثر است.
برای درمان سرماخوردگی، رفع سرفه خشک، تنگی نفس و گلودرد مفید است به ویژه زمانی که با عسل مخلوط شود.
دم کرده آن برای درمان جوش های دهان و آفت دهانی بسیار نافذ است.
گل گاوزبان باعث افزایش فشار خون می شود و بهتر است با کمی آبلیمو یا لیمو عمانی میل شود.
عوارض گل گاوزبان
مصرف روزانه دمنوش گل گاوزبان گرچه دارای خواص درمانی بیشماری است، ولی برای افرادی که بیماری فشار خون بالا و یا ناراحتی قلبی دارند باید با احتیاط بیشتری مصرف شود.
در نتیجه تمامی دمنوش ها باید به میزان متعادل مصرف شوند؛ و در صورت بیماری با مشورت پزشک و یا کارشناسان طب سنتی مصرف شود.


سلام و وقت تون به خیر
یه سوال داشتم خدمتتون
نظر طب سنتی درباره چای ماسالا که ترکیبی از دارچین ، زنجبیل ، فلفل سیاه ، هل و … هست چیه ؟
و اینکه برای کسی که معده سردی داره به طور کلی چه دمنوش هایی موثر تر هستن ؟
ممنون
سلام
موارد ذکر شده خشک کننده مغز هستند و شخصی که خواب سبکی دارد یا زود عصبی میشود یا ریزش موی گرم و خشکی دارد. این ترکیبات توصیه نمیشود.
ولی بعد از غذا یا زمانی که احساس سردی بیش از حد معده میکند، برای رفع سردی معده میتوانید از ترکیب فوق استفاده کنید.
دمنوش هایی که در دراز مدت تاثیری خوبی بر معده دارن، عبارتند از بابونه، آویشن، نعنا، پونه، افتیمون و … که گرم کننده معده هستند.