عوارض آنتی بیوتیک ها
در این مقاله با توجه به پرسش زیر که یکی از کاربران سایت مطرح نموده اند، به عوارض مصرف آنتی بیوتیک و چرک خشکن ها در دراز مدت خواهیم پرداخت.
پرسش:
سلام پسری 17 ساله حدود 2 سال است که بینایی و قدرت راه رفتن را از دست داده است و طی درمان های متفاوت، پزشکان بر این عقیده هستند که دچار عفونت مغزی شده است و آنتی بیوتیک های متفاوت داده و شیمی درمانی می کنند تا زمانی که شیمی درمانی می شود، بینایی و قدرت راه رفتن دارد و پس از اتمام دوباره دچار همان عارضه می شود لطفا راهنمایی کنید.
پاسخ:
هر فعلی در بدن انسان ناشی از حرارت هست. مانند: بینایی، چشایی، بویایی، افعال حرکتی، خوردن، هضم و دفع و … ناشی از حرارت هست.
حال اگر حرارت در بدن انسان کاسته شود موجب اختلال در افعال بدن میشود.
سپس باید بررسی نمود که کدام فعل فرد دچار اختلال شده، در مورد ذکر شده در سوال، فعل دیدن و راه رفتن مختل شده است و این بدین معناست که خون غلیظ در پاها و چشم فرد رسوب کرده و خون گرم و لطیفی هم وجود ندارد که بتواند خونرسانی را تقویت نماید.
در مورد عفونت مغز باید عرض کنیم که:
این عفونت ناشی از رطوبت عارضی هست، اگر رطوبت یا بلغم عارضی برای مدتی در عضوی بماند، سپس حرارتی ضعیف در آن تصرف کند، آن رطوبت متعفن شده و عفونت پدید می آید. و ما جهت درمان اصولی باید حرارت کافی به رطوبت رسانده تا آن را تبخیر کرده و از بدن دفع نماییم.
به احتمال قوی ایشان در گذشته با بروز سرماخوردگی در بدنشان، از چرک خشکن ها و آنتی بیوتیک ها به کرات استفاده کرده اند که این، موجب افزایش حرارت در بدن شده و این حرارت بیش از حدی که توسط آنتی بیوتیک ها به بدن فرد رسیده بخش لطیف رطوباتی که بایستی از طریق بینی و از مجرای سینوسها از بدن خارج شود، تحلیل رفته و بخش غلیظ آن رطوبات در سینوسها رسوب کرده و تکرار این عمل، موجب سد شدن کامل این مجرا توسط رسوبات شده و این انسداد به رطوبات جدیدی که از سرماخوردگی های بعدی پدید می آیند اجازه خروج و دفع را نمی دهد.
بنابراین این رطوبات در مغز ماندگار شده و متععفن میگردد و این تعفن موجب سردی بیشتر مغز خواهد شد، جدا از اینکه رسوب رطوبات عارضی در ناحیه سینوسها و مغز که از مصرف چرک خشک کن ها پدید آمده هم خود نیز سرد هستند، و این سرد شدن مغز روی حسهای فرد همچون بینایی و روی افعال فرد همچون راه رفتن اثر میگذارد.
چرا فرد با شیمی درمانی کمی بهبود می یابد؟
چون با شیمی درمانی، حرارت در بدن فرد افزایش یافته و به صورت موقت، کمی در حس و افعال فرد بهبودی پدید می آید. ولی چون شیمی درمانی حرارت را بیش از حد افزایش می دهد موجب سوختن خون می شود و در دراز مدت باعث آسیب به بدن فرد میشود.
بنابراین روش صحیح و اصولی این است که فرد بدن خود را به تدریج گرم نماید، آن هم با اصلاح تغذیه و سبک زندگی و با داروهای ساده ای همچون دمنوش زغفران با روغن زیتون نیم ساعت قبل از هر وعده غذایی، ماساژ، بادکش و … تا خون به طور طبیعی گرم شود.
در کل بایستی ناحیه ی تولید خون، یعنی کبد را اصلاح کرد که لازمه آن هم، اصلاح معده هست.