مغزیجات، ادویه‌جات و دانه‌هامفردات داروئی

خواص باقلا

broad bean

باقلا

باقلا یکی از حبوباتی است که معروف است و همه‌ی ما نسبت به آن شناخت داریم. خواص باقلا در طب سنتی

تازه‌ی باقلا در سردی و تری، در درجه‌ی اول قرار دارد؛ و خشک آن، در سردی در درجه‌ی اول و در خشکی در درجه‌ی دوم قرار دارد.

رطوبت فضلیه با خود دارد و رطوبت فضلیه، همان آبی است که در آن وجود دارد و اگر آن را فشار دهیم آبی از آن خارج می‌شود.

خواص باقلا :

* تحلیل برنده است.

* معمولاً باعث نضج و پختگی خلط دم و صفراست.

* به سرعت از معده گذر می‌کند.

* ایجاد کننده‌ی انسداد و گرفتگی در بدن است.

* جهت پاکسازی سینه و ریه و تقویت آن مفید است.

* مانع ریختن فضولات رقیق از مغز به ریه می‌شود.

* سرفه را تسکین می‌دهد.

* تقویت کننده‌ی نیروی جنسی است.

* زیاده‌روی در تناول باقلا موجب بروز نفخ، پرش اعضاء، سنگینی مغز و تشویش ذهن و تولیدکننده‌ی بخار است.

مصلح باقلا :

داروهای گرمی مانند آویشن، فلفل، پونه، گل‏پر و امثال اينها است.

توجه:

افراد دچار بیماری فاویسم از مصرف آن خودداری نمایند.

خواص باقلا پخته در طب سنتی ، خواص غلاف باقلا ، خواص باقلا در طب ایرانی اسلامی ، مضرات باقالا
خواص باقلا پخته در طب سنتی ، خواص غلاف باقلا ، خواص باقلا در طب ایرانی اسلامی ، مضرات باقالا
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

‫2 نظرها

  1. سلام خداقوت
    ببخشید برای درمان سومزاج خشک کبد و درمان کم خونی باید باقلا پخته شود یا خام خورده شود ؟چگونه باید مصرف شود؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا