سنگ کیسه صفرا
علت پیدایش
به طور کلی ریشه پیدایش سنگ کیسه صفرا و کیسه صفرا لجنی در روش تغذیه نهفته است.
میل نمودن آب یخ، میل نمودن آب سرد فی مابین غذای گرم و پس از آن، خوردن غذای ناپخته و عدم کامل جویدن غذا موجب پیدایش سنگ کیسه صفرا می شود؛ بدین صورت که صفرای موجود در کیسه، به شکل یک دانه ریزی شبیه به خاکشیر منعقد می شود؛ و به همین ترتیب با روش تغذیه فوق این دانه درشت تر شده و به سنگ کیسه صفرا تبدیل می شود.
از دیگر علت پیدایش آن میل نمودن غذاهای دیر هضم و زودهضم به همراه یکدیگر می باشد. مثلا ماست و آبگوشت؛ که موجب می شود ماده غذایی که از معده وارد کبد می شود ناهمگن و ناهماهنگ باشد. که باعث سرد شدن جداره کبد می شود و با خوردن آب سرد، بر روی جداره کبد لایه ای شکل میگیرد؛ چون صفرای معلق موجود در کبد به سمت جداره فراخوان می شود در کوتاه مدت تبدیل به صفرای لجنی و دراز مدت تبیدل به کبد چرب می شود.
درمان
برای درمان سنگ کیسه صفرا سرکه انگبین میل نمائید.(برای دستور ساخت سرکه انگبین کلیک کنید.)
اگر درد شدیدی دارد هر 8 ساعت یکبار شربت سرکه انگبین میل نمائید تا از درد آن کاسته شود و پس از آن با روزی یک لیوان ادامه دهید تا سنگ در ابتدا نرم شده و پس از نرم شدن پرحجم می شود و در اصطلاح پف می کند. یعنی اگر سونوگرافی انجام دهید سنگ شما درشت تر نشان می دهد؛ یعنی از 10 میلی به 12-13 میلی افزایش می یابد در این صورت اصلا جای نگرانی نیست و درمان سیر طبیعی خودش را پی می گیرد. و پس از پف کردن به دو سه قطعه کوچک تر تبدیل شده و این سیر ادامه می یابد تا به صورت کامل دفع شود.
در شربت سرکه انگبین سرکه آن باعث نرم شدن سنگ و عسل آن موجب تولید صفرای لطیف در کبد می شود و این صفرای جدید به کبد گرمی می بخشد. که برای هضم بهتر غذا مفید می باشد حال با رعایت و اصلاح روش تغذیه زندگی سالم تری در پیش رو خواهیم داشت.