آشنایی با ارکان و مزاجها در طب سنتی ایران، مزاج غذا ومصلحات آن،زندگی صحیح همراه با تغذیه، دستورات تغذیهای برای هر مزاج، غذاهای مفید در درمان بیماریها، دستور تهیه غذاهای سالم و مفید شامل انواع پلوها، خورشها، انواع سوپ و آش،نوشیدنی، دسر و انواع سکنجبین و ماءالشعیر از جمله مهمترین بخشهای این کتاب است.
کتاب تغذیه در طب ایرانی اسلامی
Original price was: 120,000 ریال.110,000 ریالCurrent price is: 110,000 ریال.
در انبار موجود نمی باشد
نام کتاب : تغذیه در طب ایرانی اسلامی
تالیف: غلامرضا کرد افشاری، حوریه محمدکناری، سیدسعیداسماعیلی
معرفی کتاب :
در فصل اول این کتاب شما با مباحث پایه و مبنایی طب سنتی- اسلامی مانند مزاج شناسی به صورت علمی و دقیق اما با متنی روان آشنا می شوید.
در فصل دوم با اصطلاحات پایه در تغذیه آشنا می شوید.
در فصل سوم کتاب مزاج هر گروه از مواد غذایی و مصلحات آن ها را می توانید در جداول مخصوص مشاهده کنید.
فصل چهارم کتاب به اشکالات موجود در تغذیه رایج، توصیه های اسلامی در باب تغذیه، توصیه های غذایی مخصوص هر مزاج و هر سن اختصاص دارد.
فصل پنجم کتاب به معرفی برخی غذاهای مفید در برخی بیماری ها پرداخته است.
فصل ششم به دستور تهیه غذاها، نوشیدنی ها، دسرها، شیرینی ها و…سنتی و مفید اختصاص یافته است.
وزن | 300 گرم |
---|
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.