تدابیرهاسبک زندگی

تدابیر مسافرت

travel measures

تدابیر پیشگیری و درمان در ایام مسافرت

مسافرت خود یک راهکار درمانی برای بسیاری از بیماری هاست. ( تدابیر مسافرت در طب سنتی ، تدابیر سفر ، درمان کرونا دکتر خیراندیش ، سایت طب سنتی ، آموزش طب سنتی )

دیدن طبیعت، صله ی رحم، تحرک و احساس فرح از عوامل سلامت بخش این امر لذت بخش است. پس با تدابیر مناسب مراقب سلامت خود و عزیزانمان باشیم.

در ایام مسافرت و لذت بردن از گشت و گذار و در کنار هم بودن، چیزی که می‌تواند بسیار مخل آرامش و خوش گذرانی ها شود ،بیماری است.

قبل از سفر صدقه بدهید و دعای سفر را از کلیات مفاتیح بخوانید.

بیماری را می‌توان بر اساس تعاریف موجود در منابع طب سنتی اینگونه معرفی کرد :انحراف بدن از حالت طبیعی خود به گونه ای که اعضاء ،اعمال خود را آنگونه که شایسته است انجام ندهند؛ پس بسته به اینکه عملکرد چه عضوی دچار اختلال شده است ،بیماری ها نام گذاری می‌شوند.

بیماری هایی که ابتلا به آنها در مسافرت شایع تر است را با ذکر راهکارهای پیشگیری و درمان اورژانسی آنها ذکر میکنیم.

با آرزوی سلامتی و دلخوشی

سرماخوردگی:

سر درد، آبریزش، گلو درد، سرفه ، ضعف و بدن درد از مشکلاتی هستند که ممکن است به آنها مبتلا شوید.

برای پیشگیری از آنها: غرغره ی آب و نمک، استنشاق و شست وشوی بینی با ترکیب آب و عرق نعنا و نمک، همراه داشتن عسل و یک قاشق از آن را در دهان نگاه داشتن، مصرف داروی امام کاظم (علیه السلام)، مصرف پیاز همان شهر، مصرف سیب و آب سیب (برای پیشگیری و درمان انواع بیماری ها مفید است.)

برای درمان: تمام مواردی که برای پیشگیری ذکر شد با دفعات بیشتر، درکنار مراعات پرهیزات سردی.

آفتاب سوختگی:

مشکلی بسیار آزار دهنده که تبعات آن بعد از مسافرت هم ادامه دار است. که علت آن تحلیل رطوبات پوست در معرض آفتاب و در نتیجه داغی و التهاب موضع است.

برای پیشگیری از آن: استفاده از ژل آلوورا جایگزین کرم های ضد آفتاب و کلاه آفتابی و عینک مناسب، مصرف زیاد سیب و آب سیب ،شب ها صورت را با روغن بنفشه ی زیتونی چرب کنید. شستن پوست با گلاب بسیار کمک کننده است.

برای درمان: برای رفع فوری التهاب و سرخی پوست شست و شو پوست با شیر سرد و گلاب سرد میتواند به شما کمک کند و همانطور که ذکر شد مصرف مداوم سیب برای رفع این مشکل بسیار کمک کننده است.

(مسمومیت غذایی:

این بیماری گوارشی که اغلب با علامت دلپیچه ، اسهال ، حالت تهوع و استفراغ (مخصوصا درحال حرکت در اتومبیل) سلب آرامش می‌کند، عموما به علت بدخوری(درهم خوری ، برهم خوری، پرخوری) ایجاد می‌شود.

پیشگیری: آداب غذا خوردن را رعایت کنید.قبل و بعد از غذا نمک(نمک و پودر آویشن مناسب تر است) میل کنید.غذا را آهسته میل کنید و خوب بجوید.از مصرف مایعات(مخصوصا سرد) همراه و بعد از غذا پرهیز کنید.

درمان اورژانسی: مرتب مکیدن لیمو ترش یا نارنج جهت رفع حالت تهوع ،مصرف نصف استکان آب نمک گرم نسبتا رقیق(یا به هضم غذای درون معده کمک میکند،یا سریع غذاییکه معده توان هضم آن را ندارد با ایجاد قی دفع میکند).ترکیب عرق نعنا و عسل به رفع حالات نفخ کمک کننده است.

تدابیر مسافرت در طب سنتی ، تدابیر سفر ، درمان کرونا دکتر خیراندیش ، سایت طب سنتی ، آموزش طب سنتی )

تدابیر مسافرت در طب سنتی ، تدابیر سفر ، درمان کرونا دکتر خیراندیش ، سایت طب سنتی ، آموزش طب سنتی
تدابیر مسافرت در طب سنتی ، تدابیر سفر ، درمان کرونا دکتر خیراندیش ، سایت طب سنتی ، آموزش طب سنتی
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا