اصلاح تغذیهسبک زندگی

ترکیبات غذایی مضر

Harmful food ingredients

ترکیبات غذایی ناسازگار

ترکیبات غذایی مضر و مواردی که باهم خوردنشان بسیار مضر و خطرناک است:

  • ماهی با دوغ،
  • نوشابه گازدار با آدامس نعناع،
  • خربزه با عسل،
  • هندوانه بعد از غذا،
  • انجیر با میوه های اسیدی مثل پرتقال و …،
  • کله پاچه با انگور،
  • پنیر با بادام،
  • انار با حلیم،
  • نان با یخ،
  • انواع میوه با آب،
  • گوجه با ماست،
  • کشک با سرکه (در آش رشته)،
  • تخم مرغ با ماهی یا تن ماهی،
  • ماست با ماهی،
ترکیبات غذایی مضر
ترکیبات غذایی مضر
  • مصرف شیر و کیک:

نتیجه مصرف شیر و کیک ایجاد توده غذایی غلیظ، فاسد و شیرین است که ترکیبی خطرناک برای بدن و به خصوص معده و کبد می باشد، به ویژه کودکان از این ترکیب پرهیز کنند. ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

  • مصرف ماست همراه با غذا:

در دراز مدت منجر به اختلال عملکرد معده و در نتیجه اختلال هضم می شود.

  • مصرف پنیر با گوجه یا خیار:

به هیچ وجه پنیر را با گوجه و خیار نخورید زیرا موجب سرد شدن طبع، کندی ذهن و خواب آلودگی می‌شود.

مصرف پنیر با گردو بهترین جایگزین است البته بعنوان وعده شام و برای کودکان و نوجوانان، و برای افراد میانسال و مسن مناسب نیست.

  • باهم خوردن میوه ها:

از  همزمان خوردن  میوه ها پرهیز کنید. زیرا برخی گرم‌مزاج مانند خربزه، انبه و…، و برخی سرد‌مزاج مانند هندوانه، خیار و… هستند. و همچنین برخی زود هضم و برخی دیر هضم هستند.

سلامت در سبک بال بودن جسم است…

 ترکیبات مضر غذایی

 

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا