بهداشتسبک زندگیکرونا

علت فوت بیماران کرونایی

Corona and fear

کرونا و ترس

چرا علائم بیماری کرونا تشدید شده و موجب مرگ بسیاری از افراد شده است؟
یکی از مواردی که موجب تشدید این بیماری می شود افزایش رطوبت معده و بدن توسط مصرف زیاد آب است، ضمن اینکه ترسی که توسط رسانه های مختلف که تمام خط و مسیر خود را از سازمان بهداشت جهانی میگیرند به مردم جهان القاء می شود مزید بر علت شده، به این ترتیب که، ترس باعث می شود که حرارت به سمت داخل بدن حرکت کرده و میزان تبخیر رطوبات معده را افزایش می دهد و حجم ریزش این رطوبات به ریه زیاد شده که به دنبال آن داروهای چرک‌خشک‌کن بیشتری تجویز شده که باعث ته‌نشین و خشک شدن این رطوبات در ریه می شود.
که این مسئله تنگی نفس برای فرد به دنبال دارد و برای نفس دادن به فرد از دستگاه اکسیژن‌ساز استفاده میکنند و اکسیژن با سردی خود مجددا باعث انعقاد بخارات متصاعده به سمت سر می گردد.
 تکرار این توصیه های غلط و نابجای سازمان بهداشت جهانی موجب از کار افتادن ریه می شود.
نقش ریه، خنک کردن قلب و دریافت اکسیژن بصورت طبیعی و خارج کردن دی اکسید کربن از خون هست، با از کار افتادن آن حرارت قلب بیش از حد زیاد شده و خون در قلب سوخته و باعث انسداد و از کار افتادن قلب شده و همین امر باعث مرگ فرد می شود.

ضمن اینکه ترس باعث تمرکز فرد بر این بیماری می شود.

غم و ترس در منابع طب

جهت آشنایی با این مطلب جدا از منابع طب ایرانی‌اسلامی همچون خفی علایی و ذخیره خوارزمشاهی و الأغراض الطبية و المباحث العلائية می‌توانید به کتاب دستان شفابخش نوشته خوزه سیلوا با موضع مبارزه با انواع بیماری با تمرکز روی آن بیماری، البته با نگاه درمانی، نیز مراجعه کنید.

قسمتی از کتاب دستان شفابخش ص: 24 : ما در همان آغاز کودکی یاد می‌گیریم که چگونه بیمار شویم ، یعنی افرادی را می‌بینیم که بیمار می‌شوند و والدینمان دائماً به ما گوشزد می‌کنند «اگر آب‌بازی کنی مریض خواهی شد». مغز ما براساس این دیده‌ها و شنیده‌ها به برنامه‌ریزی می‌پردازد و سلولهای عصبی مغز آنها را بعنوان یک اصل مسلم پذیرفته و از آن تبعیت می‌کنند و به این ترتیب آنرا جزئی از کارکرد خود قرار می‌دهند. وقتی ما مشاهده می‌کنیم که افراد دیگری بیمار می‌شوند، خودمان را جای آن افراد تصور می‌کنیم و دچار نگرانی می‌شویم. این نگرانی خود یک برنامه ریزی مغز است. و …..

قسمتی از کتاب الأغراض الطبية و المباحث العلائية، ص: 249 راجع به غم و ترس: اندوه و ترس‏، خون را و حرارت غريزى را به قعر تن باز گرداند، از بهر آنكه طبع خواهد كه از آن حال دور باشد و از بهرِ اين است كه روى غمگين، زرد شود. و اگر اندوه يا ترس از حد گذشته شود، حرارت همه به اندرون دل باز گردد و دل فراز هم آيد و حرارت اندر وى خَفه شود و به مفاجا بميرد.

کرونا و ترس
کرونا و ترس
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

‫4 نظرها

  1. سلام عذر میخوام این طرح درمانی استاد خیراندیش درهر موقعی میشه استفاده کرد مثلا الان میگن از علائم سرماخوردگی و ریوی مث تنگی نفس و سرفه خشک تبدیل به علائم گوارشی شده مث اسهال آبکی پنج مرتبه درروز ، بی اشتهایی، از دست دادن حس بویایی و چشایی، دل پیچه ، و دل درد .
    ایا طرح درمانی که استاد خیراندیش وضع کردن برای این عِلائم مفیده چون ویروس جهش پیدا کنه همین داروهایی که چند ماه پیش برای درمان کرونا گفته بودن الان برای علائم گوارشی مفیده یانه ، آیا استاد خیراندیش بازهم طرح درمانی میدن لطف کنین جواب بدین

  2. با سلام خسته نباشید
    سوالی داشتم میخواستم بدونم با اینکه علائم کرونا از علائم تنفسی به علائم گوارشی و تنفسی تغیر پیدا کرده باز هم میشود از داروهایی که پروفسور خیراندیش برای کرونا تجویز کرده بودند مثل شربت عسل شور لیمویی و آش گندم با عرق نعنا و عرق یونجه و مزه مزه کردن نمک و خلط آور هایی که تجویز شده همراه با بادکش میتوان انجام داد یعنی بااینکه علائم تنفسی ریوی به علائم گوارشی تغیر پیدا کرده میشه از همین موارد داروها در علائم جدید هم استفاده کرد، بنده نوازی میکنین اگر به سوالم پاسخ بدید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا