درمان بیماریهاکرونا

پرسش و پاسخ کرونایی

corona q&a

پرسش و پاسخ با موضوع کرونا

در این پست به سوالات پر تکرار مخاطبین در مورد بیماری کرونا، و پاسخ به آنها توسط متخصص طب ایرانی اسلامی پرداخته می‌شود:

پیشگیری و درمان کرونا

اولین نکته ای که باید د رمورد این بیماری به آن توجه کرد این است که اصلا نترسید و ترس را از خود دور کنید، چرا که علت اصلی مرگ و میرهای ناشی از این بیماری جدا از رطوبتی که بر بدن افراد عارض شده است، یکی ترسی هست که به افراد القا شده و دیگری مصرف داروهای شیمیایی غلط و کشنده که مردم نسبت به عملکرد آن بی اطلاع هستند.

اگر ما با مبانی طب سنتی و فیزیوپاتولوژی این بیماری به خوبی آشنا باشیم، ذره ای ترس به خود راه نداده و این بیماری را یک بیماری ساده تلقی خواهیم کرد.

همانطور که گفته شد، از لحاظ جسمی علت اصلی فراگیری زیاد این بیماری، رطوبت عارضی است که متاسفانه اکثر افراد به آن دچار هستند، و ویروس فقط یک عامل محرکی هست که موجب بروز این بیماری می شود.

برخی برای توجیه این بیماری، میگویند که دچار درد عجیبی شده اند که تا به حال آن را تجربه نکرده اند، برای پاسخ به این افراد باید گفت میزان و درجه درد را با چه چیز اندازه گرفته اید، که اظهار می دارید تا کنون چنین دردی را تجربه نکرده اید؟ نکته ای که ما از نگاه طب ایرانی اسلامی خدمتتان عرض میکنیم و باید به آن توجه کرد، این است که قبلا هم دردهای شدیدی در بدنتان پدید آمده بوده که فکر میکردید که تاکنون چنین دردی را تجربه نکرده اید ولی چون بتدریج آن را فراموش کرده اید و میزان آن در خاطرتان نیست مجددا با ابتلا به این بیماری درد شدید غیرقابل تحملی به سراغتان می آید که فکر میکنید تا کنون آن را تجربه نکرده اید.

پس علت درد شدیدی که در این بیماری از آن صحبت میکنید از کجا سرچشمه میگیرد؟ درد و سایر علائم این بیماری ناشی از رطوبت عارضی است که در همه بدن لانه گزینی کرده است و باعث افزایش سردی در بدن شده و سردی هم موجب کندی حرکت خون میشود و چون خون گرمای کافی ندارد، قادر نیست فشاری که توسط رطوبت عارضی بر اعصاب وارد شده را کاهش دهد، به همین دلیل موجب بروز درد در بدن فرد می گردد، جدا از این، تلقینی که رسانه ها و خود فرد به خود می‌کنند باعث تمرکز فرد روی بیماری و تشدید علائم این بیماری از جمله درد میشود.

نکته دیگری که افراد جهت افزایش باور خود نسبت به این بیماری به کرات به خود متذکر میشوند این است که حس بویایی و چشایی خود را از دست داده‌ایم. در پاسخ به این افراد باید گفت: شما در زمانهای گذشته هم که دچار سرماخوردگی شده اید این حس‌ها را از دست داده اید ولی این مرتبه حساستر شده‌اید چون گفتگو راجع به این موضوع نقل هر مجلسی شده و موجب فکر کردن بیشتر روی این بیماری شده است. در حالیکه همیشه همین رطوبت وجود داشته که توسط بینی از بدن خارج میشده و الان هم همان رطوبت است که باعث از بین رفتن حس ها شده است.

برمیگردیم به همان رطوبت عارضی ، که زمینه اصلی بیماری هست، جهت پیشگیری از این بیماری باید این رطوبت را از بدن تحلیل برد، و بهترین روش برای خروج این رطوبت از بدن، تعریق هست؛ ولی حتی در فصل گرم سال با استفاده از کولر و وسایل سرمایشی امکان عرق کردن را از بدن میگیریم، جد ازاینکه با مصرف بستنی و آب سرد و انواع میوه های آبدار در فصل گرم سال، رطوبت عارضی را در بدن خود افزایش داده ایم. و در ادامه با تغییر فصل و سرد شدن هوا، منافذ بدن بسته شده و دیگر امکان خروج رطوبت از راه تعریق سخت میگردد. و این رطوبت در بدن تجمع پیدا کرده، و با مصرف سردیجات و گرم و سرد شدن متوالی بدن، با اندک عامل محرکی به ناچار دچار بیماری خواهیم شد.

اقداماتی که جهت پیشگیری و تحلیل رطوبت عارضی میتوان انجام داد عبارتند از:

  • 30 دقیقه ورزش روزانه که موجب تپش قلب و تعریق شود، مشروط به اینکه بلافاصله پس از ورزش بدن را سرد نکرده و از آب و هر نوع نوشیدنی سرد استفاده نکنید.
  • استفاده از کرسی جهت تعریق.
  • دمای منزل را افزایش ندهید(از 18 تا 20 درجه سانتیگراد فراتر نرود) بلکه با پوشیدن لباس گرم و کرسی، بدن خود را گرم نگه دارید. چرا که با ایجاد دمای بالا در منزل، تنفس شما گرم خواهد بود و با خارج شدن از منزل تنفس شما به یکباره سرد و این سردی باعث انعقاد رطوبات در ریه و اختلال در تنفس خواهد شد.
  • نوشیدن دمنوش‌های گرم و خشکی مانند بابونه، آویشن، پونه و نعنا که درجه گرمی زیادی ندارند و همچنین بخور آنها به سر و صورت. البته جهت درمان علاوه بر موارد فوق، میتوانید در مزاج‌های سرد از زنجبیل و دارچین نیز استفاده کنید.
  • استفاده از سوپ‌ و آش های گرمی که با زنجبیل، دارچین و فلفل گرمای آنها کمی افزایش یافته باشد. ضمن اینکه این موارد موجب بیرون روی بهتر شده و باعث خارج شدن رطوبت عارضی بدن از طریق ادرار و اسهال میشوند.
  • انجام بادکش ریه یا کتف هر شب 20 دقیقه.
  • استفاده از قلیان عرق نعنا به طور مداوم، تا تنفس و خون شما را گرم کند.
  • از خوردن سردیجات اعم از ماست، دوغ، پنیر، سالاد اولیه، گوجه، سیب زمینی و … به جد پرهیز نمائید.
پیشگیر و درمان کرونا خیراندیش
پیشگیر و درمان کرونا خیراندیش

کرونا و ورزش

  • طب سنتی که اینقدر توصیه به انجام ورزش جهت پیشگیری از ابتلا به کرونا میکند، لطفاً جواب این سوال رو هم بدهد، چرا بعضی از افرادی که ورزشکار هستند به بیماری کرونا مبتلا شده و از دنیا رفتند؟

ورزش یکی از رفتارهای درمانی از متعدد رفتارهای کمک ‌کننده به پیشگیری از ابتلا به کرونا می‌باشد، ولی رفتارهای غلطی مثل نوشیدن آب سرد همراه با ورزش یا بلافاصله بعد از آن، خود موجب افزایش رطوبت عارضی و سرد شدن حرارت غریزی می‌گردد، و همینطور تغذیه اشتباهی که برخی از ورزشکاران به خصوص بدنسازها دارند، این هست که سیب زمینی و سفیده تخم مرغ را خیلی زیاد مصرف می‌کنند که این موارد موجب افزایش رطوبت عارضی و سرد شدن بدن می‌شود و اینگونه بستر را برای پذیرش بیماری فراهم می‌کنند.

بنابراین انجام ورزش باید به همراه تغذیه و سبک زندگی صحیح و اصولی باشد، ضمن اینکه ورزشکار نباید بدن خود را در حین ورزش و بعد از انجام ورزش، سرد کند، یعنی با پوشیدن لباس گرم، مانع برخورد هوای سرد به بدن شود.

از این نکته هم نباید غافل شد که افراط در هر چیزی باعث ضرر می‌شود، بنابراین ورزش حرفه ای که بیشتر از نیاز بدن باشد نیز، برای بدن مضر هست.

ادامه دارد…

 مقالات مربوط به کرونا

در پایان این بخش، با کلیک بر روی گزینه زیر به مقالات منتشر شده در مورد کرونا دسترسی خواهید یافت:

مقالات کرونا

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

‫2 نظرها

  1. سلام خسته نباشید
    من تیرماه کرونا گرفتم و بهبود پیدا کردم ولی گه گاه بوی بسیار بدی به مشامم میرسه که تهوع اوره با گذشت زمان هم بر طرف نشده لطفا راهنمایی بفرمایید

    1. سلام
      اگر در درمان کرونا از چرک خشک کن ها استفاده کرده باشید و یا حتی قبل از آن از این موارد مصرف کرده باشید.
      مجاری سینوس ها بسته شده و این رطوبتی که بایستی از طریق آبریزش بینی خارج شود، دیگر خارج نشده و حبس می گردد. و به مرور زمان متعفن شده و بوی بدی نیز منتشر میکند. که این موارد از عوارض چرک خشکها هست.
      و در صورتی قابل درمان هست که تدابیر و رفتارهای درمانی طب سنتی را رعایت نمائید.
      مواردی که کمک کننده هست که مجاری به مرور باز شده و رطوبت تخلیه گردد:
      بخور آویشن، بابونه، بخور کاه گندم یا جو.
      چکاندن روغن سیاه دانه هر شب داخل بینی.
      ماساژ ناحیه سینوس ها با روغن سیاه دانه یا روغن بادام تلخ.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا