ارزشمندترین غذاها
از ارزشمندترین غذاها دانه ها می باشند که باید ظرف غذای خویش را از دانه ها پر کنیم.
که از بهترین غذاها که از دانه ها استفاده می شود، انواع آش می باشد.
در طبخ آش مواد غذایی فشرده شده در دانه ها به آب منتقل می شود؛ همچنین با طبخ تدریجی و آرام آن، غذای مطلوبی سر سفره قرار می گیرد.
حتی در زمان قدیم نیز غذای اصلی آنان آش بوده، و آش را غذای رسمی می دانستند؛ کما اینکه محل پخت غذا را آشپزخانه می نامند.
پس باید دانه ها سر سفره غذایی، باشند حال میتوان به تناسب فصل و تن، به آنها مزه اضافه نمود؛ مثلا در کنار آنان شلغم، چغندر، باقالی و … میل نمود.
به ویژه چغندر که از مواد غذایی است که باید حتما سر سفره غذایی باشد. چون چغندر به ویژه چغندر قرمز، گوشت گیاهی می باشد و کمتر از گوشت حیوانی نیست، چه بسا ارزشمندتر است. و ضروریتی ندارد که به سمت پروتئین های حیوانی روی بیاوریم.(از گوشت گاو و گوساله پرهیز نمائید.) چرا که پروتئین های گیاهی ارزشمندتر هستند؛ زیرا خون لطیف درست می کنند، قوت بدن را افزایش می دهند و در بلند مدت قوت عمومی بدن از جمله قوت باربری، زایش و قوای جنسی را افزایش می دهند.
در یک جمله ما باید به سمت دانه ها روی بیاوریم تا قوت تن را افزایش دهیم.
و بهترین، دانه ها گندم و جو هست و در درجه بعدی نخود می باشد.