دردهای عضلانی و مفصلی، مشکلات حرکتیدرمان بیماریها

درمان بیماری ام اس

MS treatment

بیماری ام اس

در این مقاله ابتدا بیماری ام اس (MS) را تعریف و سپس انواع بیماری و علت پیدایش آن و همچنین راه حل درمان بیماری ام اس را شرح می دهیم.

تعریف ام‌اس:

اِم‌اِس یا گرفتگی بافت‌های گوناگون که با نام اختصاریِ اِم‌اِس یا MS شناخته می‌شود، یک بیماری التهابی است که در آن غلاف‌های میلین سلول‌های عصبی، در مغز و نخاع آسیب می‌بینند. این آسیب‌دیدگی می‌تواند در توانایی بخش‌هایی از سیستم عصبی که مسئول ارتباط هستند؛ اختلال ایجاد کند و باعث به وجود آمدنِ علائم و نشانه‌های زیادِ جسمی شود.

درمان بیماری ام اس
درمان بیماری ام اس

علت به وجود آمدن بیماری ام اس

ام اس یک بیماری سرد می باشد. در نتیجه در افرادی که زمینه بلغمی بدنشان بیشتر باشد، و یا در مناطق سردسیر و یا غذاهای سرد بیشتری مصرف می کنند؛ شایع تر می باشد. به ویژه این بیماری، در بانوان شایع است.

پس زمینه پیدایش این بیماری بلور بلغم می باشد. به عنوان مثال به یخ زدن آب توجه کنید که با منعقد شدن آن، حجم آب افزایش می یابد؛ حال در بدن با منعقد شدن بلغم، بلور بلغم تولید می شود.

اگر این ناحیه منعقد شده اعصاب چشمی را درگیر کند، اختلال چشمی پدید می آید؛ و اگر در قسمت نخاع و اعصابِ حرکتی باشد، اختلال حرکتی بوجود می آورد.

از دیگر عوامل پیدایش ام اس می توان به موارد زیر اشاره کرد:

۱. حرص خوردن بیش از حد.
۲. حساس و زود رنج بودن.
۳. عصبی شدن.
۴. خوردن بیش از حد غذاهای سرد.
۵. بی‌نظمی در خواب شبانگاهی و شروع خواب شب دیرتر از موقع مناسب.

انواع بیماری ام اس

درمان بیماری ام اس

در مناطقِ گرم سیر و با مصرف بیشتر غذاهای گرم مزاج، پراکنندگی ام اس کمتر می‌شود. مثل کشور هندوستان؛ چرا که مصرف غذاهای گرم در این کشور جزء فرهنگ جاری مردمانشان است.

پس بایستی غذاهای گرم مزاج مصرف کرد، و از غذاهای سرد دوری جست.

از بهترین غذاهای گرم مزاج ارده شیره می باشد، که توصیه می شود حداقل هفته ای 3 وعده میل شود.

همچنین غذاهای گرمِ بویایی و گرمِ خوراکی، توان مقابله با مشکلات و غصه ها را افزایش می دهند؛  و به همین دلیل است که در مراسم ترحیم گلاب و خرما پخش می کنند. که این مشکلات و غصه ها خود زمینه بروز بیماری ام اس می باشند.

ذکر این نکته ضروری است که با استمرار مصرف غذاهای گرم، ممکن است بدن انسان واکنش نشان دهد.

در این شرایط بایستی یک جاذبه یا شوک سرد به گوارش داده شود؛ تا بتواند گرما را به خوبی جذب تن کند. و از آنجا که این سردی نه می تواند آب سرد، ترشی و یا حتی گوجه فرنگی و… باشد، چرا که این سردی در بدن رسوب کرده و به عمق بدن نفوذ می‌کند.

پس بهترین جاذبه سرد، تنفس هوای سرد می باشد، که شرایط مناسبی برای جذب غذای گرم فراهم می‌کند.

ولی از طرفی چون تنِ فرد بیمار، سرد است. تحمل هوای سرد را ندارد. پس بهترین روش آن استفاده از کرسی می باشد. تا پاهای فرد در زیر کرسی گرم شود و بلغم اندام انتهایی توسط حرارت کرسی استخراج شود و با تنفس هوای سرد زمینه جذب غذای گرم لطیف را افزایش دهد.

سایت رسمی حکیم حسین خیراندیش
سایت رسمی حکیم حسین خیراندیش
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا