حلق، بینی، مجاری تنفسی و ریهدرمان بیماریهاکرونا

درمان درگیری ریه در بیماری کرونا

Treatment of lung involvement

کرونا و درگیری ریه

همانطور که میدانید در این بیماری، ریه درگیر می‌شود و برای رفع این مشکل بهتر است که به بیمارستان مراجعه نکنید چرا که بخاراتی که باید از ریه خارج شود، توسط دستگاه اکسیژن منعقد می‏‌شود و تبدیل به آب شده و ریه را سنگین می‌‏کرد، همانطور که موارد بسیار متعددی داریم که فرد با ریه 25% وارد بیمارستان شده است ولی بعد ریه 85-90% درگیر شده است. ( استاد علی صادقیان ، درمان درگیری ریه در بیماری کرونا ، درمان کرونا خیراندیش ، درمان کرونا در طب سنتی ، )

بنابراین از نظر طب سنتی مراجعه به بیمارستان و جلو رفتن در سیری که سازمان بهداشت جهانی توصیه می‌کند، مسیر درستی نیست.

درمان درگیری ریه

اگر فرد سردمزاج بود و مغز سردی داشت، خیلی فکر و خیال دارد، خیلی خواب‏‌های پریشان می‏بیند یا با خوردن سردی‏‌ها دچار نفخ، ترش کردن، و آروغ می‏‌شود و معده سردی دارد، توصیه می‏‌شود از قلیان عرق نعناع استفاده کند. یا استشمام رایحه‏‌های گرمی مانند دود عنبرنسارا، دود اسفند، اسانس نعناع، بوی عطر گل محمدی، بوی عطر گل نرگس، اسانس اوکالیپتوس، اسطوخودوس، و رازیانه؛ بخور نعناع، آویشن و اوکالیپتوس.

علت توصیه ایناه این است که چون این موارد با حدت و تندی و تیزی که دارند، موجب نضج و پختگی رطوباتی که در ریه تجمع کردند می‏‌شوند. از طرف دیگر موجب افزایش حرارت در آن ناحیه شده، و باعث تبخیر آن رطوبات می‏‌شوند و به صورت مخاط از طریق مجاری دفعی مانند بینی و دهان، خارج می‏‌شوند.

و اصلا توصیه نمی‌شود که برای خشک کردن عفونت از داروهایی مانند آزیترومایسین، فاویپیراویر، هیدروکسی کلروکین، سفکسیم و …را استفاده کرد.

مکتب طب سنتی کاملا با خشک کردن رطوبات عفونی چه با داروهای شیمیایی و چه با داروهای گیاهی تند مثل زنجبیل مخالف است. چرا که اینها موجب تبخیر بخش لطیف آن شده و بخش غلیظش در ریه ماندگار می‌ماند.

طب سنتی معتقد است که به جای خشک کردن عفونت باید آن را با تدابیری مثل اصلاح تغذیه و داروهای متناسب با مزاج فرد و تدابیری همچون بادکش آن را از بدن خارج کرد.

بنابراین بهترین توصیه این است که از بخورها یا دودها یا استشمام رایحه‏‌های گرم استفاده شود.

بادکش کتف نیز در این افراد بسیار اثرگذار و کمک کننده است.

غذاهای این افراد نیز باید غذاهای لطیف که کثیرالغذا و قلیل الفضول هستند، باشد، مانند آش و سوپی که کمی تند شده باشد.

تاکید نمی‌شود که فرد حتما فلفل و زنجبیل بخورد، چرا که این را طبیب باید تشخیص بگذارد.

یک موقع هست که فرد سردی و تری زیادی دارد، در این صورت توصیه می‌شود که فلفل و زنجبیل غذا را زیاد کند. یا زنجبیل را در آب جوش ریخته و میل کند.

در مواقع دیگر که، فرد مغز خشکی دارد، کبد گرمی دارد، فقط رطوبت در ریه است. در این صورت توصیه نمی‌شود که خیلی غذا را تند کند یا از فلفل و زنجبیل به تنهایی استفاده کند، بلکه توصیه می‌شود که به مقدار کمی تند کند که حرارت ملایمی به رطوبت داده شود و رطوبت یک نواخت تبخیر شود، نه اینکه بخش لطیف تبخیر شود و بخش غلیظ بسوزد و همانجا در بافت نشست کند.

محقق و پژوهشگر: استاد علی صادقیان ( درمان درگیری ریه در بیماری کرونا ، درمان کرونا خیراندیش ، درمان کرونا در طب سنتی ، دکتر حسین خیراندیش )

علت ابتلای مجدد به کرونا ، استاد علی صادقیان ، درمان درگیری ریه در بیماری کرونا ، درمان کرونا خیراندیش ، درمان کرونا در طب سنتی ، دکتر حسین خیراندیش
علت ابتلای مجدد به کرونا ، استاد علی صادقیان ، درمان درگیری ریه در بیماری کرونا ، درمان کرونا خیراندیش ، درمان کرونا در طب سنتی ، دکتر حسین خیراندیش
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا