آشپزیمفردات داروئی

آش شولی

Ash Sholi Yazd

آش شولی

آش شولی غذایی سنتی و از محبوب‌ترین غذاهای استان یزد و کرمان است که در حین سادگی تهیه آن، خوشمزه می‌باشد.

در ادامه روش تهیه این آش شرح داده شده است.

 مواد لازم برای تهیه آش شولی

سبزی : اسفناج ،تره وشوید یک کیلو

چغندر :یک عدد متوسط

عدس :یک پیمانه

نخود :یک پیمانه

آرد : دو پیمانه

پیاز : یک عدد متوسط

نعنا : به مقدار لازم

نمک و زرد چوبه به مقدار لازم

آبغوره یا آب انار به مقدار لازم

نحوه تهیه:

سبزی و چغندر نگینی خرد شده همراه با عدس و نخود را که از قبل خیس کردیم می گذاریم پخته شود نمک و زرد چوبه را هم به

مقدار لازم داخل آن می ریزیم وقتی مواد ما پخته شد آرد را با آب مخلوط کرده و کم کم به مواد پخته شده اضافه می کنیم ، سپس

آبغوره یا آب انار و پیاز داغ با نعنا را داخل آن ریخته و پانزده دقیقه با شعله کم می گذاریم جا بیفتد . در ضمن می توانید یه کم

شیرینی به آن اضافه کنید بستگی به طبع افراد دارد.

در فصل زمستان به این شولی، شلغم، هویج و زردک نیز اضافه می کنند که فوق العاده برای سرما خوردگی مفید است.

در قدیم وقتی مادر بزرگ ها شولی را نوش جان می کردند، توت خشک همراه با گردو را در هاونگ می کوبیدند و میل می کردند،

برای اینکه سردی و گرمی بدن آنها متعادل شود.

نحوه تهیه آش شولی
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا