خواص جو
در این مقاله خواص جو و مشتقات آن یعنی خواص سویق جو ، خواص آرد جو ، خواص آب پخته جو و در نهایت خواص نان جو را در سایت رسمی حکیم حسین خیراندیش بررسی می کنیم.
جو از نظر طبیعت سرد و خشک است.
بهترین جو، آن است که بزرگ، سنگین، سفید و رسیده باشد.
جو کهنه (که یک سال از برداشت آن گذشته باشد) بسیار بد است.
غذائیت جو کمتر از گندم است.
جو به خاطر سردی، نفخ و ریح بیشتری تولید می کند.
اگر جو را مقشّر و نیم کوب کنند و با آب بپزند خشکی آن از بین می رود. (به سبب رطوبتی که از آب کسب می کند.)
تسکین دهنده حرارت صفرا و خون است.
کاهش دهنده تب می باشد.
مصرف آرد جو، نان جو، سویق جو برای افراد سرطانی مفید است.
جو به طور کلی به سه صورت قابل استفاده است:
1.جو درست که دانه به همراه سبوس روی ان باشد.
2.جو مقشر یا پوست گرفته که عملا قسمتی از پوست آن گرفته شده است.
3.جو سفید کرده که تمام پوست و سبوس ان را گرفته و به صورت جو سفید در امده باشد.
خواص سویق جو
خوردن سویق جو موجب تقویت استخوان می شود.
سویق جو بر اساس وحی الهی سفارش شده و نحوه درست شدن و کاربردهای آن آموزش داده شده است.
مصرف ترکیب سویق جو و روغن زیتون موجب تلطیف پوست و نازکی ان می شود.
مصرف ترکیب سویق جو و روغن زیتون موجب تقویت نیروی جنسی می شود.
مصرف ترکیب سویق جو و گندم موجب رویش گوشت می شود.
مصرف ترکیب سویق گندم و جو و سنجد توسط مادر باردار موجب تکمیل عقل و تقویت استخوان و و رویش گوشت جنین می گردد.
مصرف چهل روز سویق جو موجب قوت بخشی به کتف می شود.
مصرف سویق جو به صورت ناشتا موجب کاهش گرمی بدن می شود.
مصرف سه قاشق از سویق جو و گندم به صورت خشک درمانگر غلبه مزاج صفرا و سودا و بلغم است.
مصرف سویق جو به صورت خشک بر طرف کننده سفیدی پوست است.
بهترین غذا برای سحری سویق جو و گندم و خرما می باشد.
سویق جو یا گندم به عنوان بهترین غذا معرفی شده است.
سویق جو در صورتی که هفت بار شسته شود و سریع از ظرفی به ظرف دیگر منتقل شود موجب کاهش تب می شود.
مصرف سویق جو شسته در صورتی که هفت بار شسته شود موجب تقویت ساق پاها و قدم پاها می شود.
سویق جو یا گندم یا هر دو بر اساس نیت بیمار، درمان می کند.
سویق جو هضم کننده غذاست.
سویق جو سیر کننده معده است.
مصرف سویق جو به همراه شکر سرخ کاهنده نیروی جنسی است.
سویق جو درمان بیماری برسام است.
مصرف سویق جو برای تشنج مفید است.
خوردن کمی سویق جو با کمی شکر سرخ تسکین دهنده عطش است.
مصرف سویق جو کاهش دهنده چربی خون است.
خواص ضماد آرد آن
ضماد ارد جو تحلیل برنده ورم های سخت است.
ضماد آن بر دمل های گرم موجب سر باز کردن آن می شود.
ضماد ارد جو با سرکه برای خواباندن ورم های ناشی از غلبه گرما مفید است.
ضماد آرد جو و سرکه برای مخملک مفید است.
ضماد آرد جو با آب گشنیز تازه برای خواباندن ورم گلو مفید است.
خواص آب پخته آن
آب پخته جو با سرکه برای رفع کچلی مفید است.
آب پخته جو با سرکه برای رفع خارش بدن مفید است.
آب پخته جو با آب برگ کاهو برای خواباندن ورم دور چشم و بادهای سرخ مفید است.
خواص نان جو
پیامبران بر تناول کننده نان جو دعا کرده اند.
از خواص نان جو می توان به : کمک به لاغری، مفید برای کم خونی، کمک به سلامتی قلب، کمک به آرامش اعصاب، جلوگیری از سفید شدن مو، کمک به حفظ شادابی پوست و… نام برد.
نان جو سبوس دار برای رفع یبوست موثر است.
نان جو برای معده سنگین بوده و بهتر است قبل ازمصرف ان از داروی هاضوم استفاده شود.
نان جو درون هیچ فردی نمی رود مگر آنکه بیماری را بیرون میکشد.
امتیازات بالا برای نان جو در صورتی بوده که آرد جو به همراه سبوس ان باشد.
نان جو غذای همه ابرار در طول تاریخ بوده است.
خوردن نان جو سبب لاغری بدن می شود، مخصوصا در ورزشکاران و کسانی که کارهای سنگین انجام می دهند.