خواص توت
توت، میوهای است نرم، لذیذ و مملو از خواص درمانی و انواع مواد معدنی مورد نیاز بدن انسان که در بین سایر میوهها از قدمتی طولانی نیز برخوردار است. از این میوهی مفید، حدود ۱۶ گونهی مختلف در سراسر جهان شناسایی شده است که میتوان به انواع توت سفید، توت سیاه و شاهتوت اشاره کرد.
طبيعت توت، گرم و تر است.
تا دیر نشده است مصرف این میوه طبیعی و بی نظیر را از دست ندهید…
* مصرف توت سفید با خواص منحصر بفرد و فراوانی که دارد این روزها بسیار ضروری و مفید است:
* مقوی، خونساز و درمان کم خونی،
* ملین و داروی یبوست و پاکسازی کننده دستگاه گوارش،
* دشمن اضطراب وعصبانیت،
* ضد سرطان و بیماریهای قلبی،
* مفید برای کاهش وزن،
* بهترین قند طبیعی و مفید در درمان دیابت،
* عامل تصفیه خون،
* تقویت کلیه ها،
* کمک به درمان حساسیت،
* افزایش طول عمر و …
خواص توت خشک
مصرف میوههای خشک به عنوان میان وعده از بهترین راههای داشتن تغذیه سالم است. یکی از خوراکیهای سالم توت خشک می باشد.
توت خشک غالبا از توت سفید تهیه میشود، دارای طبعی گرم و تر است و به دلیل وجود مواد معدنی و ویتامینهای مورد نیاز بدن، سهم بسزایی در سلامتی و پیشگیری از بیماریها دارد.
توت خشک بسیار پرخاصیت و پرکالری است و قند موجود در آن برای کسانی که مبتلا به مرض قند هستند، بیضرر است.
از خواص آن می توان به همان موارد خاصیت توت اشاره کرد.
بهترین زمان مصرف توت خشک
به طور کلی بهترین زمان خوردن توت خشک، صبح ناشتا و یا عصر در فاصله غذای ظهر و شام است که زود هضم میشود و مواد غذایی آن بهتر جذب بدن میشود. توجه داشته باشید، معمولا در بیشتر افراد، اگر آن را روی غذاهای سنگین مخصوصا گوشتی، بخورند، هضم آن مشکل و باعث تولید نفخ در شکم و رودهها میشود
مضرات توت خشک (موارد احتیاط و منع مصرف)
با وجود گسترده بودن خواص توت خشک برای سلامتی، زیاده روی در مصرف آن نیز همانند سایر خوراکیها مضر است.
موارد احتیاط و منع مصرف توت خشک عبارتند از:
بیماران دیابتی باید از زیاده روی در مصرف توت خشک اجتناب کنند، هر چند قند موجود در این میوه برای بیماری دیابت مضر نیست ولی مصرف بیش از اندازه آن در نهایت منجر به بالا رفتن قند خون خواهد شد.
زیادهروی در مصرف توت خشک برای فرادی که ناراحتی دستگاه گوارش و معده ضعیف دارند، مناسب نیست.
مصرف توت خشک برای کسانی که درای مزاج گرم هستند (صفراوی مزاج)، بایستی با احتیاط همراه بوده و با مصلح آن (سکنجبین) مصرف شود.